6. januar 2012

Christine Antorini på næste møde i udeskolenet

Nyhedsbrev fra Udeskole.dk den 6. januar 2012.
Børn redder æg.
NYHEDSBREV FRA UDESKOLE.DK 06.01.2012
 
Kære Læser
 
Godt nytår. Her er godt udeskolenyt.
 
CHRISTINE ANTORINI PÅ NÆSTE MØDE I UDESKOLENET
Minister for Børn og Undervisning, Christine Antorini, har netop sagt ja til at deltage i næste møde UdeskoleNet, som afholdes den 17. april 2012 på Sophienborgskolen i Hillerød. Ministeren holder et oplæg om udeskole og Ny Nordisk Skole - og der vil være mulighed for spørgsmål og debat.  
 
Mødet i UdeskoleNet sætter fokus på "Urban udeskole" via flere oplæg og workshops. Udeskoleprisen 2012 uddeles til en person eller en organisation, som har gjort noget særligt for udeskole. De som har lyst, kan ankomme aftenen i forvejen til åben mikrofon, bålbar og overnatning på Skovskolen i Nødebo.
 
Vi håber på rigtig mange deltagere. Se program og tilmelding her.
OBS! Opslaget var knyttet til Kalenderen på Udeskole.dk og findes ikke mere.
 
UDESKOLE PÅ KORUP SKOLE I TV2
På Korup Skole i Odense har elever med indlæringsvanskeligheder fået nemmere ved at lære, efter de kom i udeskole. Læs mere og se TV2 FYN´s indslag om udeskole i Heldagsskolen på Korup Skole, her.
 
UDESKOLELÆRERE SØGES TIL FORSKNING
Udeskolelærere på mellemtrinnet søges til et forskningsprojekt, som vil undersøge undervisningssteders betydning for drenges interesse for naturvidenskabelige fag. Læs mere her.

DANSK UDESKOLE I ET INTERNATIONALT PERSPEKTIV
Lektor Karen Barfod fra VIA University College har skrevet en artikel til Udeskole.dk om dansk udeskole - og hvordan vi kan lære af andre landes erfaringer. Artiklen er at finde finde her eller i menuen TEORI > LÆRING.

SEND OS NYT
Hvis du har nyheder, artikler, møder, konferencer, seminarer eller andet, som du gerne vil have formidlet via Udeskole.dk, så send det til info@udeskole.dk.
 
God tur ud i det nye år.
 
Med venlig hilsen
UDESKOLE.DK
 
Malene Bendix
(koordinator)

Sidste nyt

Viser  ud af