21. maj 2015

Naturformidler søges til Ishøj Naturcenter

Studenterjob: Bliv naturformidler i marinbiologi på Ishøj Naturcenter.
Undersøg strandens zonering og planteliv.

Har du en naturvejleder i maven og ved noget om marin biologi, så er her muligheden for at få noget erhvervserfaring på CV’et. Ishøj naturcenter søger en kvalificeret formidler til, på timebasis at formidle ”livet i havet” i Ishøj Strandpark med udgangspunkt i Naturcenterets formidlingsbase ”Havhytten”. 

Du skal sætte ruser og tage børnene med ud i vaders for at give dem oplevelser omkring havets dyre- og planteliv på nærmeste hold. Målgruppen er skoleklasser, primært indskoling og mellemtrin. 

Turene ligger i perioden fra 1. august til 1. oktober. Det drejer sig om ca. 15 ture af to timers varighed i alt. Der kan være 1-2 turer pr. dag i tidsrummet fra 914. Der bliver aflønnet med 3 timer pr tur, da der indlægges tid til transport og forberedelse. Lønnen er ca. 200 kr. i timen. Den først tur, er du med som føl, derefter overtager du selv ansvaret, for afholdelse af turene og kontakten til lærerne. Jobbet kan sagtens kombineres med et studie. 

Hvis dette har interesse så send nogle ord om dig selv til Naturvejleder Mette Millner på 34390@ishoj.dk inden d. 1. juni 2015. 

Sidste nyt

Viser  ud af