7. april 2022

Tag fat på de store udfordringer

Naturvejledning Danmark udbyder to kurser om biodiversitet, klima, natursyn mv. for alle som har lyst.

To kurser om de store spørgsmål

Naturvejledning Danmark - som er foreningen af naturvejledere i Danmark - har to gode tilbud om kurser om noget af det, som brænder allermest på i vores tid. Læs lidt om kurserne her - og meget mere på Naturvejledning Danmarks hjemmeside.
 

Tag fat på de store udfordringer!

Klimakrise – Biodiversitet – Naturdannelse – Natursyn – Handlingskompetence – Rewilding. 
Naturvejledning Danmark afholder 5 workshopdage i 2022, som sætter fokus på og skaber debat omkring hvordan vi kan arbejde med temaer, som kan være både store og uoverskuelige. Hvordan gør vi det konkret og handlingsorienteret – og hvilke værktøjer er det godt at have i værktøjskassen, så vi kan skabe handlingskompetence og håb hos deltagerne?
 

Tag fat på Natursyn!

Naturvejledning Danmark afholder i samarbejde med Biologiforbundet en workshopdag, der sætter fokus på begrebet Natursyn og hvilken natur det er, vi gerne vil have. Naturdebatten fylder rigtig meget i disse tider, blandt befolkningen, blandt politikere, blandt forskere og andre fagfolk. Men hvad er op og ned i denne debat? Hvad kan ligge til grund for uenighederne og hvilke faglige, følelsesmæssige og værdimæssige forståelser ligger bag? Og hvordan formidler vi dem?
Spred gerne i dit netværk!
 

Find flere kurser

Se alle foreningens kurser her.
 

Sidste nyt

Viser  ud af