Huskeliste til bålmad med store gryder
Alt hvad du behøver for at lave bålmad.

Kort om huskelisten
Her er ting og sager, som det kan være godt at have med, hvis I skal lave bålmad til mange.
Bål
-
Optænding
-
Brænde
-
Aviser
-
Tændstikker
-
Vifte (et stykke pap, træplade, låg…)
-
Handsker
-
Økse
-
Sav
Mad
- Madvarer
- Gryder
- Stativ
- Ske (HUSK at lade den stå op i gryden når den ikke er i brug den kan hvile på stativets top
– ellers brænder skaftet!)
Spisning
- Spiseskeer
- Kopper, mugger eller skåle
- Krus til at drikke vand af
Køkkenudstyr
- Opøseske
- Piskeris
- Skærebrætter
- Knive
- Skåle
- Vanddunk
Rengøring
- Affaldssæk
- Opvaskebalje
- Opvaskebørste
- Skuresvamp stor, til gryder, skures 5 cm ned på ydersiden, og selvfølgelig indvendig.
- Opvaskemiddel
- Viskestykker
Sikkerhed
- Førstehjælpsgrej – plaster, bandage
Lærerpleje
- Kaffe og the i kande.
Det hele kan pakkes i plastik kasse med låg for at undgå det regner ned på aviser, viskestykker tændstikker m.v.

Bålmad om vinteren på Thorning skole.
Foto: Rasmus Østerby.