Gå til hovedindhold
  • Nyheder
  • Blog
  • Om Skoven i Skolen
  • Log ind
Hjem
  • Aktiviteter og materialer
    • Aktiviteter Find ideer til, hvad du kan lave i naturen. For børn og voksne.
    • Undervisningsforløb Find ude-undervisningsmaterialer til alle fag og klassetrin i natur og kultur. For lærere.
    • Temaer Find større temaer, som samler flere materialer om samme emne. Fx fugle, klima, affald osv.
    • Vild mad Find opskrifter på bålmad og mad fra naturen.
    • Medier Find bøger, medier og anmeldelser
    • Kort: Delte undervisningsforløb Her er alle delte undervisningsforløb
  • Årstidshjulet
  • Leksikon
  • Kort
  • Viden om udeskole
  • Visitkort
Menu
  1. Forside
  2. Madkundskab

Madkundskab

Agern - en nød i en lille skål. Foto: Eva Skytte.
Agern-kakao
Sådan laver du kakao af agern.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi
Blad af den danske ahorn.
Ahornkarameller
Lav karameller i skoven eller hjemme på komfuret.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi
Baal. Foto: Lars Borch
Amerikanske pandekager
Her får du en opskrift på amerikanske pandekager, som du kan lave over bål.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi
Et fint lille bål. Foto: Malene Bendix.
Appelsinkage over bål
Bag en kage i en appelsin over bål.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi
Stenbrød
Barkbrød
Sådan kan du bage barkbrød.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi
Rakler fra birkegrene. Foto: Janne Bavnhøj.
Birkesaft
Her kan du se, hvordan du kan tappe saft af birketræet om foråret.
Aktiviteter
Biologi Madkundskab
+ 1 fag
Birkeblade. Foto: Janne Bavnhøj
Birkesaft-sirup
Du kan lave en dejlig sirup af birkesaft. Her finder du opskriften.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi
Bliv klogere på tang
Bliv klogere på tang - Havets bæredygtige plante
Se denne film og bliv klogere på tang.
Medier
Biologi Madkundskab
+ 1 fag
Mirabeller på et mirabelletræ.
Blomme-chutney
Se her hvordan du laver chutney af blommer og mirabeller.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi
Blåbær. Foto Nynne Sørgaard
Blåbærsyltetøj med hindbær
Lav den svenske dronnings syltetøj.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi
Du kan bage boller af frøene fra planten her - Glat vejbred.
Boller med frø af vejbred
Du kan bage boller med frø af vejbred. Du kan også bruge dem som fuglefoder.
Vild mad
Madkundskab
Brombær smager dejligt - men de hiver i håret. Tegning: Eva Wulff.
Brombær-syltetøj
Sådan laver du syltetøj af brombær.
Vild mad
Madkundskab Natur/Teknologi

Paginering

  • Nuværende side 1
  • Page 2
  • Page 3
  • Page 4
  • Page 5
  • Page 6
  • Page 7
  • Page 8
  • Page 9
  • …
  • Næste side ››
  • Sidste side Sidste »
Footer Grafik
Seneste
Undervisningsforløb
Tema: Natursyn
Medier
Video: Hvad er dit natursyn?
Medier
Video: Hvad er biodiversitet?
Følg os
Eller del materiale med os...
Del din idé
Almanak
  • 1. Juni 2023

    Juni er opkaldt efter Juno – en romersk gudinde for ægteskabet.

  • 2. Juni 2023

    ”Det-det-det-det-ka´-jeg-si´-liså´-tit-det-ska´-vær”, synger bogfinken.

  • 3. Juni 2023

    Nu blomstrer den vilde kørvel langs alle grøftekanter. Pluk den i store buketter – og bland den med andre blomster.

Forrige Næste
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Hjem
Ledreborg Alle 2A, 4320 Lejre
  • Tilgængelighed
  • Whistleblower
  • Cookies
  • Aktiviteter og materialer
    • Aktiviteter og materialer
    • Aktiviteter
    • Undervisningsforløb
    • Temaer
    • Vild mad
    • Medier
    • Kort: Delte undervisningsforløb
  • Årstidshjulet
  • Leksikon
  • Kort
  • Viden om udeskole
  • Visitkort
  • Nyheder
  • Blog
  • Om Skoven i Skolen
  • Log ind