Kød med salt
Her kan du læse verdens letteste opskrift på kød over bål.
![Børn steger kød over bål. Foto: Malene Bendix](/sites/skoven-i-skolen.dk/files/styles/article/public/PICT1887.JPG.webp?itok=9MmcMsLz)
Lidt om kød over bål
Smalle strimler af kød smager fantastisk godt, hvis det bliver stegt på en pind over bål - og spist med salt. Og så er det verdens letteste bålret.
Sådan gør du
- Tænd et bål og lad det brænde lidt ned.
- Snit dig en gaffelgren, hvor hver pind i gaflen er spidset til.
- Skær dit kød i smalle strimler.
- Spænd dit kød op på grenen og drys lidt salt på.
- Hold pind og kød ind over bålet, til kødet er mørt. Det tager cirka 5 minutter.
-
Spis kødet med det samme - evt. sammen med brød og salat. Eller uden.
Forslag til videre arbejde
På sådan en pind kan du jo også stege pølser og snobrød og alt muligt andet.