Nationalpark Skjoldungernes Land

Nationalpark Skjoldungernes Land

Velkommen

Nationalpark Skjoldungernes Land er en af Danmarks fem nationalparken. Den ligger på Midtsjælland og rummer Roskilde Fjord og de bakkede istidslandskaber omkring Roskilde, Lejre og Frederikssund. Vi håber, I vil bruge nationalparken som klasseværelse. Her finder du materialer og gode udendørs klasseværelser.

Find ude-materialer

Nationalparken deler alle sine undervisningsmaterialer via Skoven i Skolen. Du finder dem lige nedenfor. Nogle materialer kan bruges over hele landet. Andre er knyttet til helt særlige steder i nationalparken. Brug søgefelt og søgefiltre nedenfor til at finde de materialer, du kan bruge til din klasse. Og brug kortet til at finde undervisningsmaterialer, som er knyttet til et bestemt sted. 

Blå og grønne klasseværelser

Via kortet kan du finde en række lejrpladser eller blå og grønne klasseværelser, hvor det er godt at arbejde ude med eleverne. Klik på "Mennesker og steder" - og "Nationalpark Skjoldungernes Land".

Bliv Skjoldunge

Vi laver et særligt visitkort til Bliv Skjoldunge, som er et tilbud for 3 - 7. klasse i Lejre, Frederikssund og Roskilde Kommune. Du kan finde det her. 

Skjul
Læs mere
Adresse
Ledreborg Alle 2A, 4320 Lejre
Telefon
9359 7099

Materialer fra Nationalpark Skjoldungernes Land

Filter
Filter
+ Se alle
- Se mindre
+ Se alle
- Se mindre
+ Se alle
- Se mindre
+ Se alle
- Se mindre